Jak nakreslit kočku: Kompletní průvodce od základů po mistrovské dílo

02. 05. 2024


Chcete zjistit, jak nakreslit kočku, ale nevíte, kde začít? Provedeme vás celým procesem od kresby základních tvarů až po ty nejmenší detaily. Naučte se nakreslit kočku s pomocí našeho článku.


Jak se k nám připojit na WhatsApp

12. 04. 2024


Chcete se přihlásit k odběru našeho kanálu WhatsApp a dostávat informace o nových kurzech nebo o zásadních věcech, které se dějí na Kurzech pro radost? Pak jste tady správně.


Jak nakreslit obličej: Komplexní průvodce od základů po mistrovské detaily

19. 03. 2024


Chcete se naučit, jak nakreslit obličej? V tomto článku prozkoumáme základy kresby obličeje od proporcí a pozorování přes detailní práci na očích, nose a ústech až po věrohodné zachycení vlasů.


Jak zvládat emoce: Průvodce pro lepší emocionální pohodu

16. 03. 2024


Naučte se pojmenovávat své emoce, abyste mohli lépe zvládat každodenní výzvy. Zaměříme se na techniky zvládání různých emocí, mindfulness a tipy na překonání negativních myšlenek.


Kompletní průvodce kreslením a malováním psů: Od základů po mistrovské dílo

16. 03. 2024


Chcete se naučit, jak nakreslit psa, ale nevíte, kde začít? Objevte tajemství proporcí, naučte se kreslit výraznou hlavu psa a najděte inspiraci pro vaše umělecké projekty. 


Jak zdobit perníčky: Kompletní průvodce od základů po pokročilé techniky

16. 03. 2024


Chystáte se na pečení perníčků a nevíte, kde začít? Přemýšlíte, jak zdobit perníčky? Tento článek vás provede světem perníčků – od přípravy těsta, přes možnosti zdobení až po nejčastější chyby.


Tvoříme s láskou: Kompletní průvodce, jak si ušít vlastní tašku pro každou příležitost

06. 03. 2024


Chcete se naučit, jak ušít tašku, která bude nejen praktická, ale také stylová a ekologicky šetrná? Seznamte se s tipy pro začátečníky a objevte radost z vlastnoručního šití.


Pěstujeme bylinky s radostí: Od začátečníka k expertovi

04. 03. 2024


Začínáte s pěstováním bylinek a nevíte, jak na to? Nebo možná hledáte tipy, jak vylepšit vaši domácí bylinkovou zahrádku? Přinášíme vám komplexního průvodce plného inspirace.


Cesta k dokonalému líčení: Od začátečnice po profesionálku

04. 03. 2024


Chcete se naučit, jak se správně nalíčit a zvýraznit svou přirozenou krásu? Objevte tajemství dokonalého líčení krok za krokem a nechte svou tvář zazářit novým světlem.


Jak se naučit komunikovat: Průvodce zlepšením vaší komunikace ve vztazích i práci

23. 02. 2024


Chcete se naučit, jak komunikovat s lidmi, zlepšit komunikaci ve vztahu nebo obnovit komunikaci, když přestala fungovat? Pojďte si přečíst tento článek.