Nejlepší recepty české kuchyně
Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.
s lektorem Radek Pálka
BLACK FRIDAY — sleva 50 % na všechny kurzy — končí za
Přihlásit se
Máte již založený profil? Přihlaste se kliknutím zde.
Ještě u nás nemáte účet? Založte si profil zdarma kliknutím zde.
Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.
s lektorem Radek Pálka
Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.
Lektor vybral nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně, které pro vás natočil a zároveň i napsal. Vždy pod videem najdete recept, který si můžete stáhnout a vytisknout.
Šéfkuchař Radek Pálka říká:
„Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař."
A teď už nezbývá, než popřát DOBROU CHUŤ!
Zaujal vás kurz? Nezapomeňte si prohlédnout i další kurzy vaření.
Bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám.
Zelňačku uvaříte za pár minut a pochutnáte si.
Krkonošské kyselo můžete uvařit i bez kvásku. Stačí použít chleba.
Svíčková na smetaně je naprostá klasika a velká dobrota.
Pečená kachna se hodí třeba k nedělnímu obědu.
Rajská omáčka je velice oblíbená u dětí.
Guláš můžete uvařit téměř z každého masa, ale ten z kližky je nejlepší.
Kapustové karbanátky jsou neprávem opomenuté. A můžete je uvařit i bez masa.
Doma uvařené kuře na paprice je pochoutka.
Příprava španělských ptáčků zabere dost času, ale stojí to za to.
Moravského vrabce můžete klidně vařit i v Čechách.
Houskové knedlíky jsou jednoduché, ale vyžadují čas.
Bramborové knedlíky někdy umí kuchaře potrápit. Důležitá je kvalita brambor.
Chlupaté knedlíky vaří málo kuchařů, ale je to velká dobrota.
Skvělá dušená rýže nemusí být z rýžovaru.
Pěkně naservírované jídlo je polovina úspěchu.
Zde můžete komunikovat s lektorem a ostatními účastníky kurzu.
Pro přidání hodnocení je nutné přihlásit se
2. 9. 2024
Skvělý kurz o vaření, myslím, že i dobří kuchaři a kuchařky se něčemu novému přiučí. Lektor je výborný, umí člověka nadchnout k chuti si hned něco uvařit.
Dobrý den, Jitko!
Děkujeme vám za vaše hodnocení. 😊 Jsme rádi, že vás kurz o vaření zaujal a že oceňujete schopnost lektora nadchnout ostatní k okamžitému vaření. Je skvělé, že si i zkušení kuchaři mohou odnést něco nového!
Potěší nás, když nám dáte vědět, jaké chutné pokrmy jste díky kurzu připravila.
Petra z Kurzů pro radost
8. 7. 2024
Umím vařit, aspoň si to myslím, přesto mě kurz zaujal, protože vždy se dá něčemu novému přiučit. Doporučila bych mladým lidem, kteří moc nevaří a tady se mohou něco naučit.
Dobrý den, Hano!
Děkujeme vám za váš komentář. Jsme rádi, že vás kurz zaujal, i když už umíte vařit. 😊 Vždy je skvělé se něčemu novému přiučit, a vaše doporučení pro mladé lidi je určitě užitečné.
Potěší nás, když nám dáte vědět, zda jste se naučila nějaký nový recept.
Víťa z Kurzů pro radost
8. 4. 2024
Dobrý den, tak toto je bomba kuchařka nejen pro hospodyňky mající doma muže vyžadujícího klasiku :) - otevřu požadované jídlo a s vedením kuchaře vařím.. Možná by měly zakoupit pro kuchaře i některé restaurace... ? :)
Děkujeme za váš komentář, Dano!
Velmi si vážíme vašich 4 hvězdiček a jsme nadšení, že se vám kurz Nejlepší recepty české kuchyně tak líbí. 🍲 Vaše slova potvrzují, že jsme na správné cestě. Tip pro restaurace bereme na vědomí - kdo ví, možná některé skutečně inspirujeme! :-D
Udělá nám radost, když nám dáte vědět, jaké jídlo z kurzu se vám povedlo nejvíc. Nebojte se pochlubit fotkou vašeho kulinářského díla! 📸
Víťa z Kurzů pro radost
10. 1. 2024
Dobrý den, Váš kurz, jsem původně chtěla darovat své dceři k Vánocům, ale nepovedlo se, neznala jsem její e-mail, který nyní používá. Marodila jsem a tak jsem se přihlásila a ona vařila. Už to ji vidět jak se snaží byl pro mě neskutečný dárek k Vánocům. Zelnačka se povedla, manžel nechtěl věřit, že ji vařila naše dcera. Následovaly ptáčci .... a nyní vše opakuje. Povedla se vám neskutečná věc, zabavit i mládež. Moc děkuji.
Zdravíme vás, Hano!
Velmi si vážíme vašeho 5hvězdičkového hodnocení a jsme nadšeni, že kurz "Nejlepší recepty české kuchyně" přinesl tak krásné chvíle vám i vaší rodině. Je nádherné slyšet, jak vaše dcera připravovala jídla z kurzu a jak se to stalo nečekaným dárkem pro vás obě. 😊🍲
Máme velkou radost, že náš kurz byl schopen oslovit a zapojit i mladší generaci do vaření tradiční české kuchyně.
Děkujeme vám za vaše milá slova a přejeme vaší rodině mnoho dalších společných chvil u vaření a stolování. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo se s námi budete chtít podělit o další úspěchy ve vaření, budeme rádi, když nám napíšete.
S pozdravem Petra z Kurzů pro radost
Objevte podobné kurzy
Téma: Kurzy vaření · Kurzy pro muže · Dárky pro muže · Dárky pro ženy · Dárky pro babičku · Dárky pro maminku · Dárky pro kamarádku · Dárky pro přítele · Dárky pro tátu · Dárky pro přítelkyni
Kategorie: Kreativita · Děti & maminky
Radek Pálka - Šéfkuchař
1 kurz
Už více jak 25 let dělám svoji kuchařskou práci, která mne i po těch letech baví, nabíjí a inspiruje. Za svoji dosavadní praxi jsem pracoval v mnoha zemích na světě. Ať už to bylo Německo, Amerika, Itálie, Afrika či Francie. Mnoho zemí jsem také navštívil s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR. Miluju kuchyně celého světa. Pochutnám si na italské kuchyni, asijské, francouzské. Největší satisfakcí však pro mě vždy bylo, když kdekoliv na světě za mnou někdo přišel a řekl, uvař mi guláš s knedlíkem, a tak jsem na Zanzibaru vařil guláš s knedlíkem. V Americe jsem dělal rajskou, koprovku, svíčkovou….
Pochopil jsem, že česká gastronomie je krásná a chutná, zvláště dělá-li se tradičně a poctivě. Českou kuchyni v mém provedení měli možnost ochutnat takové osobnosti, jakými jsou nebo byli Václav Havel, Václav Klaus, Miloš Zeman, japonský císař Akihito, princ Charles s chotí, Bill Clinton, nebo třeba Karel Gott. Všichni bez výjimek byli nadšeni.
A proto jsem se rozhodl, že uděláme kurzy vaření zaměřené právě na českou kuchyni.
Ano. Pouze v případě platby bankovním převodem je třeba počítat se zpožděním 1 - 3 dny. Z tohoto důvodu doporučujeme úhradu kartou nebo online převodem.
V případě pořízení kompletního kurzu získáváte okamžitě všechny lekce naráz a můžete si je procházet bez jakéhokoliv omezení.
Ne, to bohužel není možné z bezpečnostních důvodů. K prohlížení lekcí kurzu je nutné připojení k internetu.
Ano. Zvolte ve svém profilu na www.kurzyproradost.cz/ucet/zmenit-udaje v poli "Stát" Slovensko (případně jinou zemi). Pak uvidíte ceny na webu v eurech a v eurech můžete i platit.
Všechny naše kurzy obsahují neplacené a placené lekce. Tento kurz obsahuje 4 lekce zdarma a 13 lekcí placených.
Naše 100% garance vrácení peněz znamená, že pokud zakoupený kurz nesplní vaše očekávání, vrátíme vám vaši platbu ze kurz zpět. Nemusíte nám vůbec nic vysvětlovat, stačí nám napsat nebo zavolat. Tuto garanci můžete využít do patnácti dnů od zakoupení kurzu.
Ludmila Fliegelová 434 ×Účastníků kurzu
Anna Bednářová 3 575 ×Účastníků kurzu
Pavla Machová 1 247 ×Účastníků kurzu
Goran Jozić 1 393 ×Účastníků kurzu
Lenka Chudomelová 6 733 ×Účastníků kurzu
Eva Dlouhá 5 228 ×Účastníků kurzu
Šon Chung a Monika Brýdová 1 799 ×Účastníků kurzu
Zdeňka Michnová 17 194 ×Účastníků kurzu
Jan Dušák 6 ×Účastníků kurzu
Kamila Brotánková 99 ×Účastníků kurzu
Všechny naše kurzy obsahují neplacenou a placenou část.
Vstup do kurzu je vždy zdarma a nikdy nezavazuje k nákupu.
U placených částí vždy platí 100% záruka vrácení peněz.
Naše kurzy můžete přehrávat kdykoliv na PC, mobilu i tabletu.
Jitka Faronová
12. 11. 2024
Dobrý den. Kurz je perfektní i pro dlouholeté kuchařky. Pan šéfkuchař vše vysvětluje srozumitelně. Myslím, že moje jídla rodině chutnala, ale kurz obsahuje různé vychytávky a jídlo je ještě lepší. Děkuji
Kurzy pro radost
Dobrý den, Jitko!
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení! 😊 Moc nás těší, že i jako zkušená kuchařka jste v kurzu našla užitečné vychytávky, které Vaše jídla posunuly ještě o úroveň výš. Věříme, že rodina si na Vašich pokrmech teď pochutnává ještě více! 🍲👨🍳
Přejeme Vám spoustu radosti při vaření.
Pavel z Kurzů pro radost