Nejlepší recepty české kuchyně
Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.
s lektorem Radek Pálka
Přihlásit se
Máte již založený profil? Přihlaste se kliknutím zde.
Ještě u nás nemáte účet? Založte si profil zdarma kliknutím zde.
Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.
s lektorem Radek Pálka
Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.
Lektor vybral nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně, které pro vás natočil a zároveň i napsal. Vždy pod videem najdete recept, který si můžete stáhnout a vytisknout.
Šéfkuchař Radek Pálka říká:
„Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař."
A teď už nezbývá, než popřát DOBROU CHUŤ!
Zaujal vás kurz? Nezapomeňte si prohlédnout i další kurzy vaření.
Bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám.
Zelňačku uvaříte za pár minut a pochutnáte si.
Krkonošské kyselo můžete uvařit i bez kvásku. Stačí použít chleba.
Svíčková na smetaně je naprostá klasika a velká dobrota.
Pečená kachna se hodí třeba k nedělnímu obědu.
Rajská omáčka je velice oblíbená u dětí.
Guláš můžete uvařit téměř z každého masa, ale ten z kližky je nejlepší.
Kapustové karbanátky jsou neprávem opomenuté. A můžete je uvařit i bez masa.
Doma uvařené kuře na paprice je pochoutka.
Příprava španělských ptáčků zabere dost času, ale stojí to za to.
Moravského vrabce můžete klidně vařit i v Čechách.
Houskové knedlíky jsou jednoduché, ale vyžadují čas.
Bramborové knedlíky někdy umí kuchaře potrápit. Důležitá je kvalita brambor.
Chlupaté knedlíky vaří málo kuchařů, ale je to velká dobrota.
Skvělá dušená rýže nemusí být z rýžovaru.
Pěkně naservírované jídlo je polovina úspěchu.
Zde můžete komunikovat s lektorem a ostatními účastníky kurzu.
Pro přidání hodnocení je nutné přihlásit se
12. 11. 2024
Dobrý den. Kurz je perfektní i pro dlouholeté kuchařky. Pan šéfkuchař vše vysvětluje srozumitelně. Myslím, že moje jídla rodině chutnala, ale kurz obsahuje různé vychytávky a jídlo je ještě lepší. Děkuji
Dobrý den, Jitko!
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení! 😊 Moc nás těší, že i jako zkušená kuchařka jste v kurzu našla užitečné vychytávky, které Vaše jídla posunuly ještě o úroveň výš. Věříme, že rodina si na Vašich pokrmech teď pochutnává ještě více! 🍲👨🍳
Přejeme Vám spoustu radosti při vaření.
Pavel z Kurzů pro radost
2. 9. 2024
Skvělý kurz o vaření, myslím, že i dobří kuchaři a kuchařky se něčemu novému přiučí. Lektor je výborný, umí člověka nadchnout k chuti si hned něco uvařit.
Dobrý den, Jitko!
Děkujeme vám za vaše hodnocení. 😊 Jsme rádi, že vás kurz o vaření zaujal a že oceňujete schopnost lektora nadchnout ostatní k okamžitému vaření. Je skvělé, že si i zkušení kuchaři mohou odnést něco nového!
Potěší nás, když nám dáte vědět, jaké chutné pokrmy jste díky kurzu připravila.
Petra z Kurzů pro radost
8. 7. 2024
Umím vařit, aspoň si to myslím, přesto mě kurz zaujal, protože vždy se dá něčemu novému přiučit. Doporučila bych mladým lidem, kteří moc nevaří a tady se mohou něco naučit.
Dobrý den, Hano!
Děkujeme vám za váš komentář. Jsme rádi, že vás kurz zaujal, i když už umíte vařit. 😊 Vždy je skvělé se něčemu novému přiučit, a vaše doporučení pro mladé lidi je určitě užitečné.
Potěší nás, když nám dáte vědět, zda jste se naučila nějaký nový recept.
Víťa z Kurzů pro radost
8. 4. 2024
Dobrý den, tak toto je bomba kuchařka nejen pro hospodyňky mající doma muže vyžadujícího klasiku :) - otevřu požadované jídlo a s vedením kuchaře vařím.. Možná by měly zakoupit pro kuchaře i některé restaurace... ? :)
Děkujeme za váš komentář, Dano!
Velmi si vážíme vašich 4 hvězdiček a jsme nadšení, že se vám kurz Nejlepší recepty české kuchyně tak líbí. 🍲 Vaše slova potvrzují, že jsme na správné cestě. Tip pro restaurace bereme na vědomí - kdo ví, možná některé skutečně inspirujeme! :-D
Udělá nám radost, když nám dáte vědět, jaké jídlo z kurzu se vám povedlo nejvíc. Nebojte se pochlubit fotkou vašeho kulinářského díla! 📸
Víťa z Kurzů pro radost
Objevte podobné kurzy
Téma: Kurzy vaření · Kurzy pro muže · Dárky pro muže · Dárky pro ženy · Dárky pro babičku · Dárky pro maminku · Dárky pro kamarádku · Dárky pro přítele · Dárky pro tátu · Dárky pro přítelkyni
Kategorie: Kreativita · Děti & maminky
Radek Pálka - Šéfkuchař
1 kurz
Už více jak 25 let dělám svoji kuchařskou práci, která mne i po těch letech baví, nabíjí a inspiruje. Za svoji dosavadní praxi jsem pracoval v mnoha zemích na světě. Ať už to bylo Německo, Amerika, Itálie, Afrika či Francie. Mnoho zemí jsem také navštívil s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR. Miluju kuchyně celého světa. Pochutnám si na italské kuchyni, asijské, francouzské. Největší satisfakcí však pro mě vždy bylo, když kdekoliv na světě za mnou někdo přišel a řekl, uvař mi guláš s knedlíkem, a tak jsem na Zanzibaru vařil guláš s knedlíkem. V Americe jsem dělal rajskou, koprovku, svíčkovou….
Pochopil jsem, že česká gastronomie je krásná a chutná, zvláště dělá-li se tradičně a poctivě. Českou kuchyni v mém provedení měli možnost ochutnat takové osobnosti, jakými jsou nebo byli Václav Havel, Václav Klaus, Miloš Zeman, japonský císař Akihito, princ Charles s chotí, Bill Clinton, nebo třeba Karel Gott. Všichni bez výjimek byli nadšeni.
A proto jsem se rozhodl, že uděláme kurzy vaření zaměřené právě na českou kuchyni.
Ano. Pouze v případě platby bankovním převodem je třeba počítat se zpožděním 1 - 3 dny. Z tohoto důvodu doporučujeme úhradu kartou nebo online převodem.
V případě pořízení kompletního kurzu získáváte okamžitě všechny lekce naráz a můžete si je procházet bez jakéhokoliv omezení.
Ne, to bohužel není možné z bezpečnostních důvodů. K prohlížení lekcí kurzu je nutné připojení k internetu.
Ano. Zvolte ve svém profilu na www.kurzyproradost.cz/ucet/zmenit-udaje v poli Stát Slovensko (případně jinou zemi). Pak uvidíte ceny na webu v eurech a v eurech můžete i platit.
Všechny naše kurzy obsahují neplacené a placené lekce. Tento kurz obsahuje 4 lekce zdarma a 9 lekcí placených.
Naše 100% garance vrácení peněz znamená, že pokud zakoupený kurz nesplní vaše očekávání, vrátíme vám vaši platbu ze kurz zpět. Nemusíte nám vůbec nic vysvětlovat, stačí nám napsat nebo zavolat. Tuto garanci můžete využít do patnácti dnů od zakoupení kurzu.
Anna Bednářová 3 706 ×Účastníků kurzu
Lenka Chudomelová 6 882 ×Účastníků kurzu
Eva Dlouhá 5 255 ×Účastníků kurzu
Pavla Machová 1 274 ×Účastníků kurzu
Ludmila Fliegelová 522 ×Účastníků kurzu
Goran Jozić 1 413 ×Účastníků kurzu
Zdeňka Michnová 17 235 ×Účastníků kurzu
Šon Chung a Monika Brýdová 1 827 ×Účastníků kurzu
Jan Dušák 162 ×Účastníků kurzu
Ilona Dostálová 3 072 ×Účastníků kurzu
Všechny naše kurzy obsahují neplacenou a placenou část.
Vstup do kurzu je vždy zdarma a nikdy nezavazuje k nákupu.
U placených částí vždy platí 100% záruka vrácení peněz.
Naše kurzy můžete přehrávat kdykoliv na PC, mobilu i tabletu.
Ivana Š.
14. 12. 2024
Ráda jsem zhlédla a zároveň vyzkoušela recepty přímo od profesionála. Ačkoliv si myslíme, že přípravu české kuchyně známe, je zde pořád něco, čemu se přiučit.
Kurzy pro radost
Dobrý den, Ivano,
děkujeme za Vašich pět hvězdiček! 😊 Máte naprostou pravdu – i když se zdá, že českou kuchyni dobře známe, vždy je prostor pro nové tipy a triky, zvlášť od profesionála. Jsme rádi, že jste recepty nejen zhlédla, ale i vyzkoušela, a že Vám kurz přinesl inspiraci.
Přejeme Vám spoustu radosti při dalším vaření a objevování nových chutí české kuchyně. 😊
Petra z Kurzů pro radost